Tcare therapie de nieuwste behandeling in gespecialiseerde fysiotherapie voor musculoskeletale letsels


 
Tcare therapie is een radiofrequente therapeutische techniek die manuele fysiotherapie combineert met diepe diathermie (warmte ), die de behande­ling van musculoskeletale letsels vanuit het lichaam mogelijk maakt. We gebruiken het vooral bij onze patiënten om de natuurlijke regeneratie te verhogen en de behandeling van de ontstekingsremmende processen van het bewegingsapparaat uit te voeren.
 
Diepe diathermie is met Tcare mogelijk door het binnendringen van warmte in de weefsels op een diepte van ongeveer 8-15 cm, waardoor het regeneratieve biolo­gische proces op natuurlijke wijze wordt geactiveerd, maar zonder dat het sub­cutaan cellulair weefsel ( de huid ) of spierweefsel te veel wordt verwarmd. In ons gespecialiseerde revalidatiecentrum hebben we sinds afgelopen zomer 2 van de nieuwste Tcare modellen aangeschaft en 8 van onze fysiotherapeuten hebben een specialisatiecursus gevolgd.
 
Dit apparaat kunnen we op twee manieren toepassen:1) De RESISTIEVE manier; Het effect concentreert zich op het weefsel op een gemiddelde diepte. Met deze toepassing kunnen we oxygenatie en vascularisatie bevorderen, waarbij celproliferatie wordt bevorderd, ontsteking wordt verminderd en de genezing van dichte weefsels zoals pezen, ligamenten, botten of gewrichten wordt versneld. (Studies hebben aangetoond dat metabole stimulatie 2,6 maal sneller gaat ).2) De CAPACITIVA manier; de stroom genereert een wijziging van het elektromagnetische veld dat de beweging van de ionen van de weefsels van de patiënt tot 2-3 centimeter diep veroorzaakt. Dit veroorzaakt een temperatuurstijging op het spierniveau, in bindweefsel, vetweefsel en de dermis. Spierirrigatie helpt om oedeem te draineren en pijn te verminderen door middel van normalisatie en verbetering van ionenuitwisselingen in celmembranen.
 
Het is essentieel om de voordelen te vergroten en de positieve resultaten te optimaliseren, door de Tcare therapie behandeling te combineren met manuele technieken van gespecialiseerde fysiotherapie, zoals stretching, mobilisaties en massagetherapie.
 
De twee toepassingsmethoden genereren een grotere productie van collageen en elasticiteit, waardoor een intensieve oxygenatie van het subcutane faciale weefsel wordt verkregen, waardoor de elasticiteit van dit weefsel wordt verhoogd en de kwaliteit wordt verbeterd.
 
Voor meer informatie kunt u bellen naar 966495448 of mailen naar info@medifitreha.com
 

NIEUW bij Euro Clínica Rincón: het pijnloos verwijderen van spataderen, zonder chirurgie!


 
Bij de eerste consultatie geeft Dr. Ruiz, onze interventie-radioloog met meer dan 15 jaar ervaring, u eerlijke en professionele informatie die u zal helpen om eventuele twijfels weg te nemen en tegemoet zal komen aan uw verwachtingen op een adequate manier. Wij gebruiken eenvoudige methoden, die pijnloos zijn en die geen chirurgie of anesthesie vereisen, die geen littekens achterlaten en met de mogelijkheid om onmiddellijk terug te keren naar uw dagelijkse routine.
 
De laatste nieuwe en meest geavanceerde behandeling staat ter uwer beschikking!
 
De eerste consultatieDiepgaand onderzoek van de spataderen met Doppler Echografie van zowel de diepliggende als de oppervlakkige aders. Een behandeling wordt voorgesteld met uitgebreide informatie en uw toestemming wordt gevraagd.Behandelingssessie van stam- of reticulaire aderen zonder insufficiëntie van de interne en externe saphena :We scleroseren de spataderen met de meest geschikte materialen voor de situatie. Dit houdt ook in verpleeghulp en een kompres verband. Na 7 dagen zal er een vervolgbehandeling plaatsvinden.Percutane endovasculaire behandeling met radiofrequentie :Behandeling bij interne en externe saphene aderinsufficiëntie; een pathologie die gewoonlijk grote spataderen, oedeem en cutane wijzigingen inhoudt. De behandeling behoeft geen chirurgie noch anesthesie, laat geen litteken na, is volledig pijnloos en de patiënt kan onmiddellijk de dagelijkse routine hervatten.Deze gepersonaliseerde en bijzondere techniek behaalt goede resultaten met zo weinig mogelijk sessies, zonder complicaties, een pijnloze nabehandeling en met redelijke prijzen.
 
Resultaten die het verschil makenDe technieken worden toegepast door zeer deskundige professionals met meer dan 15 jaar ervaring.• Behandeling van alle type spataderen• Pijnloze technieken, onmiddellijke resultaten, zonder anesthesie, zonder chirurgische ingrepen en met geweldige resultaten.De patiënt hoeft geen vrij te nemen en kan onmiddellijk zijn/haar dagelijkse routine hervatten.• We gebruiken geen traditionele chirurgische methoden• Een strikte en gepersonaliseerde follow-up van de patiënt met toegang tot alle faciliteiten op elk moment
 
Voor meer informatie of om een afspraak te maken,neem contact op met Euro Clínica Rincón:
 
Euro Clínica RincónAvda. Dr. Sévero Ochoa 603503 Benidorm+34 966 830 849of e-mail:?info@euroclinicarincon.comwww.euroclinicarincon.com